Choose languageLanguage
Blog

Gartner je uvrstio Špico na listu reprezentativnih dobavljača sustava za upravljanje ljudskim resursima (WFM)

Gartner je uvrstio Špico na listu reprezentativnih dobavljača sustava za upravljanje ljudskim resursima (WFM)

Gartner (www.gartner.com), vodeća svjetska kompanija za IT istraživanja i savjetovanje, u svom izvještaju Market Guide for Workforce Management Applications publiciranom u Avgustu 2019, uvrstila je Špicu u popis reprezentativnih proizvodjača.

The Market Guide report (Gartner subscription required)  zaključuje da »sljedeća generacija aplikacija za kadrovski menadžment već sazrijeva, ali raskorak medju aplikacijama u smislu zrelosti, funkcionalnosti i prikladnosti je velik, kako unutar panoga tako i geografskih područja. Ovaj izvještaj će vam pomoći prilikom izbora odgovarajućih proizvodjača.«

»Do 2025 g., 75% velikih kompanija koje imaju zaposlenike plaćene po satu investirat će u rješenja za kadrovski menadžment koja podupiru korisničko iskustvo i/ili inicijative povezane sa digitalnim radnim mjestom« piše u izvještaju. Time&Space, Špicin modularni sistem za registraciju radnog vremena i kontrolu pristupa kao i rješenja u oblaku integrirani su sa renomiranim sustavima za obračun plaća. Naših 30 godina iskustva na području upravljanja radnim vremenom znači da smo dobro upoznati sa brojnim aspektima kadrovskog menadžmenta. Unapredjenje korisničkog iskustva, medjusobne saradnje i komunikacije zaposlenika već dugo su važne komponente našeg razvoja. Porast značaja korisničkog iskustva, kreativnosti i inovativnosti u svrhu postizanja veće efikasnosti dovodi u prvi plan odredjene karakteristike naših rješenja koje su dizajnirane sa ciljem da omoguće što veću udobnost korisnika.

Naš sistem u oblaku Time&Space 360 sastoji se od sledećih modula:

·       All Hours www.allhours.com – registracija radnog vremena i evidencija prisutnosti

·       My hours www.myhours.com - upravljanje projektima

·       Door Cloud www.doorcloud.com - kontrola pristupa

Dynamic Scheduling modul je najnoviji član Špicine familija rješenja za upravljanje radnim vremenom.

Više informacija o tome kako vam možemo pomoći da razvijete uspješnu strategiju kadrovkog menadžmenta u digitalnom radnom okruženju naći ćete na  našim web stranicama.

Gartner Market Guide for Workforce Management Applications, Sam Grinter, et al, 21 August 2019.

Gartner ne podržava niti jednog dobavljača, proizvod ili usluge koje navodi u svojim istraživačkim publikacijama, niti savjetuje korisnicima tehnologija da odaberu samo dobavljače s najvišim ocjenama ili drugom oznakom. Gartner istraživačke publikacije se sastoje od mišljenja istraživačke organizacije Gartner i ne treba ih tumačiti kao činjenice. Gartner se odriče svih jamstava, izraženih ili podrazumijevanih, u odnosu na ovo istraživanje, uključujući sva jamstva o mogućnostima prodaje ili prikladnosti za određenu svrhu.